Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Woon Voordeel biedt unieke verzameling van verrassende deals bij o.a. bekende woonwinkels, tuincentra, elektronica-/telefonie diensten en interieurmerken. Gewoon altijd het leukste woonvoordeel in slechts 4 simpele stappen.

1. Vind jouw deal

Log in op het Woon Voordeel platform en bekijk het gehele aanbod.

Heb je een deal gevonden? Klik op de ‘info en bestel’ button voor meer informatie en de voorwaarden van de deal. Ben je na het lezen nog steeds enthousiast? Dan kun je direct verder met bestellen.

2. Bestellen
Het bestellen van een e-voucher of een product kost slechts enkele minuten. Selecteer de deal en het gewenste aantal. Zodra je op ‘bestellen’ drukt wordt je automatisch doorgestuurd naar jouw winkelwagen.

Hier vind je een overzicht van jouw bestelling. Controleer deze gegevens goed en vul deze aan waar nodig via het profiel. Voer ook de overige gegevens zorgvuldig in en druk daarna op ‘Bevestig aankoop’.  

3. Betalen
Je kunt de bestelling betalen met iDEAL en creditcard (VISA en MasterCard). Selecteer de gewenste betaalmethode en rond jouw bestelling af.

4. Levering
De levertijd is afhankelijk van de door jou gekozen deal. E-vouchers ontvang je binnen 1 werkdag per e-mail. Producten hebben een minimale levertijd van 3 werkdagen. Je vindt de exacte levertijd en wijze van levering in de omschrijving van de aanbiedingen.

Heb je vragen?
Heb je vragen over jouw bestelling of wil je jouw product retourneren? Bekijk onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar via 010-2043081 (van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur met uitzondering van officiële feestdagen) of per email: klantenservice@home-voordeel.nl.