Actievoorwaarden


1. De Woon Voordeelkaart biedt unieke verzameling van verrassende deals bij o.a. bekende woonwinkels, tuincentra, elektronica-/telefonie diensten en interieurmerken.

2. De Woon Voordeelkaart is geldig tot en met 28 februari 2022 en is tot deze datum onbeperkt te gebruiken. 

3. De Woon Voordeelkaart is uitsluitend te gebruiken voor de aanbiedingen op de website www.woonvoordeelkaart.nl.

4. De Woon Voordeelkaart is niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen van andere aanbieders van woonvoordelen in Nederland en is geldig op basis van beschikbaarheid. OP = OP.

5. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

6. De Woon Voordeelkaart heeft geen geldelijke waarde en mag niet doorverkocht worden.

7. De Woon Voordeelkaart is niet in te wisselen voor geld.

8. Tickets aangekocht via het Woon Voordeelkaart platform kunnen niet worden gewijzigd en/of geretourneerd.

9. Tickets aangekocht via het Woon Voordeelkaart platform mogen niet aan derden worden doorverkocht dan wel op een andere manier op commerciële wijze direct of indirect aan derden worden verstrekt.

10. Voor informatie over de levertijd van de vouchers dient de deelnemer de desbetreffende aanbieding raad te plegen.

11. Aanbiedingen die worden getoond op het Woon Voordeelkaart platform behouden zich het recht bepaalde dagen uit te sluiten van beschikbaarheid.

12. Je hebt 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je jouw product(en) ontvangen hebt. In die periode kun je jouw bestelling zonder opgaaf van reden aanmelden voor retour. Daarna heb je nog 14 dagen om het product c.q. de producten ook daadwerkelijke daadwerkelijk retour te sturen. Dat is wettelijk geregeld en heet het herroepingsrecht. Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Zie ruilen en retourneren

13.  Voor alle producten geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een product in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Als jij een product van ons ontvangt dat beschadigd is, laat ons dat alsjeblieft meteen, en binnen maximaal 72 uur na levering, weten via de klantenservice. Garantie is niet van toepassing als je geen aankoopbewijs meer hebt, oftewel de bevestigingsmail en/of de daarin verstuurde PDF-factuur. Ook geldt er geen garantie als de beschadigingen het gevolg zijn van oneigenlijk of onoordeelkundig gebruik, of als de beschadigingen het gevolg zijn van opzet of grove onachtzaamheid van de zijde van de koper.

14. Bij het redelijk vermoeden van fraude of misbruik hebben de organisator, zijn agenten en distributeurs het recht om aangekochte e-vouchers in te trekken of te blokkeren.

15. Er is geen compensatie van toepassing op verloren, gestolen of beschadigde De Woon Voordeelkaart en/of e-vouchers.

16. Door het gebruik van de Woon Voordeelkaart ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

17. Organisator van de actie: Touch Promotions B.V., Escudostraat 2, 2991XV Barendrecht. KvK: 57705240